Æg i airfryer

10 min
Arbejdstid: 1 min
Æg i airfryer

Er du klar over, at man kan tilberede blødkogte æg i en airfryer? Det er både nemt og effektivt - og det kan gøres helt uden at bruge vand. Du lægger blot æggene i airfryerkurven og tilbereder dem i 8-9 minutter, hvorefter du har perfekte blødkogte æg - hviden er fast, og blommen er flydende. Husk gerne at lægge de færdigkogte æg i iskoldt vand, så er de lettere at pille.

Gem
Del
Print
https://www.arla.dk/opskrifter/ag-i-airfryer/

Ingredienser

4 stk
4 Æg

Sådan gør du

  • Læg æggene ned i en airfryerkurv. Tilbered æggene i 8-9 min. ved 160°. Tag æggene op og hæld koldt vand over dem - så er de lettere at pille. Server dem straks.
Bedømmelse
1
2
3
4
5

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1193 kJ / 285 kcal

Næringsindhold pr. 100g

574 kJ / 137 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 36,2 % 12,2 g
Kulhydrat: 1,1 % 0,4 g
Fedt: 62,7 % 9,7 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.