Æggekage i ovn
1 time
•
&format=webp)
Æggekage i ovn er en god gammel klassiker. Denne æggekage i ovn med kartofler og ost er et hit hos både voksne og børn. Æggekagen smager dejligt med en skive ristet rugbrød. Uhm!
Ingredienser
4
Store tomater (ca. 500 g)
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
Æggekage
1 tsk
Hvedemel
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Mælk
|
|
6
Æg
|
|
600 g
Kogte kartofler i tern
|
|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
140 g
Revet mozzarellaost
|
Pynt
Frisk, klippet purløg
|
---|
Tilbehør
300 g
Ristet rugbrød
|
---|
Sådan gør du
Æggekage
Hvis du undlader kartoflerne, bliver æggekagen i stedet til en luftig ovnmelet.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8711 kJ / 2082 kcal
Næringsindhold pr. 100g
422 kJ / 101 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 22 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 52,7 % | 13,1 g |
Fedt: | 25,3 % | 2,9 g |
