Æggesalat med karry og hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(36 vurderinger)

15 min

Dejlig æggesalat, som også smager godt i en sandwich til madpakken.

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 1 tsk karry
  • 1 spsk mild mangochutney
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g finthakkede bladselleri
  • 1 gulerod i små tern
  • 2 syltede drueagurker i små tern
  • ½ dl fintskåret purløg
  • 3 hakkede hårdkogte æg
  • 4 skiver ristede fuldkornsrugbrød
  • 4 skiver stegt bacon

Pynt

  • brøndkarse eller almindelig karse

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom hytteost, karry, mangochutney, salt og peber i en foodprocessor eller en blender og blend ved højeste hastighed i ca. 3 min. eller til cremen er helt glat. Vend cremen med de øvrige ingredienser.

Ved serveringen

Anret æggesalaten på ristet rugbrød sammen med bacon. Pynt med brøndkarse og server.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 24 %

Print

Kilde: