Æggesalat med karry og hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(37 vurderinger)

15 min

Dejlig æggesalat, som også smager godt i en sandwich til madpakken.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost naturel 4%
  • 1 tsk karry
  • 1 spsk mild mangochutney
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g finthakkede bladselleri
  • 1 gulerod i små tern
  • 2 syltede drueagurker i små tern
  • ½ dl fintskåret purløg
  • 3 hakkede hårdkogte æg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Kom hytteost, karry, mangochutney, salt og peber i en foodprocessor eller en blender og blend ved højeste hastighed i ca. 3 min. eller til cremen er helt glat.
  2. Vend cremen med de øvrige ingredienser. højeste hastighed i ca. 3 min. eller til cremen er helt glat. Smag til og stil æggesalaten tildækket i køleskabet til servering.

Sådan koger du æg

Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,7 g
  • Protein: 37 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 43 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag