Æggesalat med karry og hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(37 vurderinger)

15 min

Dejlig æggesalat, som også smager godt i en sandwich til madpakken.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost naturel 4%
  • 1 tsk karry
  • 1 spsk mild mangochutney
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g finthakkede bladselleri
  • 1 gulerod i små tern
  • 2 syltede drueagurker i små tern
  • ½ dl fintskåret purløg
  • 3 hakkede hårdkogte æg
  • 4 skiver ristede fuldkornsrugbrød
  • 4 skiver stegt bacon

Pynt

  • brøndkarse eller almindelig karse

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom hytteost, karry, mangochutney, salt og peber i en foodprocessor eller en blender og blend ved højeste hastighed i ca. 3 min. eller til cremen er helt glat. Vend cremen med de øvrige ingredienser.

Ved serveringen

Anret æggesalaten på ristet rugbrød sammen med bacon. Pynt med brøndkarse og server.

Sådan koger du æg

Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 24 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag