Æggesalat med tomat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

En lille lækker tapas - eller som en del af en forret.

Ingredienser

Antal portioner

Æggesalat

  • 4 skiver rugbrød
  • 8 skyllede blade af hjertesalat

Pynt

  • strimler af tomat
  • karse

Sådan gør du

Sådan gør du

Æggesalat

Halver tomaten og skrab kernerne ud med en teske. Skær tomatkødet ud i strimler og derefter i tern. Pil æggene og hak dem. Rør mayonnaise og yoghurt sammen med æg, tomat og karse (gem lidt til pynt). Tilsæt salt og peber og smag til.

Ved serveringen

Stik rugbrødsskiverne ud i 8 runde stykker (ca. 6 cm i diameter) - og rist dem. Kom et salatblad på hver og fordel æggesalaten herpå. Pynt med tomat og karse og server straks.

Tip

Det overskydende rugbrød kan du lægge i blød og bruge til fx øllebrød.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: