And i airfryer
1 time
•
Arbejdstid: 10 min
•

At tilberede and i airfryer er en genial måde at få en både sprød og saftig and med minimalt besvær. Opskriften giver knasende sprødt skind, saftige lår og let rosastegt bryst - du får her en virkelig veltilberedt and på meget højt niveau.
Ingredienser
2
Andelår
|
|
---|---|
1
Andebryst med skind
|
|
2 tsk
Fint salt
|
|
2
Løg i grove stykke
|
|
3
Fed hvidløg
|
|
3
Laurbærblade
|
|
10 kviste
Frisk timian og/eller andre krydderurter
|
|
10
Peberkorn
|
|
1
Grøntsagsbouillon terning
|
|
1 liter
Vand
|
Sådan gør du
Ønsker du et mere gennemstegt andebryst, så giv det mellem 20 - 24 min. alt efter størrelse.
Størrelsen på andebryster kan variere, derfor varierer tilberedningstiden også. Men 17 min. er en god rettesnor.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11767 kJ / 2812 kcal
Næringsindhold pr. 100g
457 kJ / 109 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 19,1 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 2,1 % | 0,6 g |
Fedt: | 78,8 % | 9,7 g |
