Bacon i ovn

20 min
Bacon i ovn

Bacon i ovn - så nemt, hurtigt , sprødt og lækkert. Når du steger bacon i ovn, så oser det mindre i køkkenet, og du har frie hænder til andre gøremål i køkkenet. Bacon skal sættes i en kold ovn - og du behøver ikke vende i det undervejs.

Ingredienser

Bacon i ovn

125 g Bacon i skiver

Sådan gør du

Bacon i ovn

  • Læg baconskiverne på en bageplade med bagepapir. Sæt bacon i en kold ovn, sæt pladen øverst i ovnen og tænd den. Skru op til 225° - varmluft og steg baconet 15-20 minutter.
  • Det er ikke nødvendigt at vende skiverne undervejs.
  • Læg de stegte baconskiver på en rist eller på køkkenrulle og lad dem køle af.

Du kan fylde pladen op med baconskiver, men de må ikke lappe over hinanden. Prøv evt. at drysse timian eller en anden krydderurt på skiverne.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1802 kJ / 431 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1442 kJ / 345 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 15,8 % 13,4 g
Kulhydrat: 0 %
Fedt: 84,2 % 32,8 g
https://www.arla.dk/opskrifter/bacon-i-ovn/