Bacon i ovn

Bacon i ovn

20 min
Bacon i ovn - så nemt, hurtigt , sprødt og lækkert. Når du steger bacon i ovn, så oser det mindre i køkkenet, og du har frie hænder til andre gøremål i køkkenet. Bacon skal sættes i en kold ovn - og du behøver ikke vende i det undervejs.

Sådan gør du

Bacon i ovn
  • Læg baconskiverne på en bageplade med bagepapir, sæt pladen øverst i ovnen og tænd den.
  • Det er ikke nødvendigt at vende skiverne undervejs.
  • Læg de stegte baconskiver på en rist eller på køkkenrulle og lad dem køle af.
Bagetid
  • Sæt bacon i en kold ovn. Skru op til 225° - varmluft og steg baconet 15-20 minutter.
Mere inspiration

Æggekage og bacon - et godt match.

Æggekage i ovn
1 time
Æggekage i ovn
(60)
Velbekomme!
Tilberedningstip

Du kan fylde pladen op med baconskiver, men de må ikke lappe over hinanden. Prøv evt. at drysse timian eller en anden krydderurt på skiverne.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1802 kJ / 431 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1442 kJ / 345 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 15,8 % 13,4 g
Kulhydrat: 0 %
Fedt: 84,2 % 32,8 g

Ingredienser

Bacon i ovn
Bacon i skiver
125 g