Bagels med skyr
Her får du opskriften på virkelig nemme og lækre bagels. De er perfekte til morgenmad og i madpakken - eller måske den står på lækre bagels til aftensmad? Denne opskrift på bagels er måske verdens nemmeste, for den består kun af ganske få ingredienser, som bare skal røres sammen i en skål, formes og bages. De nemme skyr bagels hæves med bagepulver - det betyder ingen hævetid, og derfor er de så hurtige. Vi har toppet brødene med mozzarella og cheddar med chili, men de kan fx også toppes med klassisk bagelkrydderi.
Ingredienser
|
1½ dl
Finvalsede havregryn
|
|
|---|---|
|
1½ dl
Hvedemel
|
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
2½ dl
Skyr naturel
|
|
|
1
Æg til pensling
|
|
|
20 g
Revet tex mex ost
|
Sådan gør du
Bagels med skyr
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Bagels med skyr kan laves uden hvedemel og udelukkende på havregryn - skift blot hvedemelet ud med havregryn og blend det til havremel.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
720 kJ / 172 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,9 g |
| Protein: | 11,8 g |
| Fedt: | 3,3 g |
| Kulhydrat: | 23,4 g |
Måske verdens nemmeste bagels - rør sammen, form og bag!