Lækkert og nemt bananbrød, som er helt uden sukker, og alligevel smager mere som kage end brød. Du skal bruge modne bananer til bananbrød, og banerne giver en sød smag og fugtig krumme. Server bananbrødet som et lille mellemmåltid eller som en dejlig overraskelse i madpakken.
Har du for mange modne bananer? Frys dem så de er klar til nicecream
11210 kJ / 2679 kcal
712 kJ / 170 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 9,1 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 47,8 % | 20 g |
Fedt: | 43,1 % | 8,3 g |
Skær brødet i skiver og frys dem enkeltvis, så er de klar til madpakken.
Bag dejen i muffinsforme (3/4 dl dej i hver form), læg en skive banan ovenpå og bag i ca. 30 min.