Benløse fugle er en god gammel klassiker, fuld af smag og minder om mormor....ja sågar oldemor! De udbankede, tynde skiver okseindelår bliver rullet om en strimmel spæk og simrer en times tid, til de er godt møre og giver en fantastisk sauce. Okseinderlåret, som de benløse fugle består af, er et magert stykke kød, og spækstrimlen er med til at give en smule fedme og fremhæver smagen. Den kan erstattes af gulerodsstave, hvis du mere er til det. Server benløse fugle en dag, hvor der er god tid til at hygge i køkkenet med simremad.... de benløse fugle er også nemme at lave til mange.
....nu vi er i gang med mormors og oldemors gode, gamle klassikere.
Du kan erstatte spækstimlerne med gulerodsstave. Eller du kan bruge begge dele. Det smager også godt med persilleblade og stilke i de benløse fugle.
14819 kJ / 3542 kcal
470 kJ / 112 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 20,8 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 34,4 % | 9,5 g |
Fedt: | 44,8 % | 5,7 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.