Ca. 25 min. ved 250° - varmluft.
Ca. 5 min. ved 250° - varmluft.
9517 kJ / 2275 kcal
336 kJ / 80 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 23,4 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 52,5 % | 10,4 g |
Fedt: | 24,1 % | 2,2 g |
Her er opskriften på den mere klassiske biksemad
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
800 g
Små, skrubbede kartofler i halve
|
|
---|---|
8
Gulerødder i mundrette stykker (ca. 600 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
400 g
Wokstrimler af okseklump
|
|
2 spsk
Worcestershiresauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
¼ liter
Kogende vand
|
|
250 g
Grønne asparges eller bladselleri i mundrette stykker
|
|
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
|
Friskkværnet peber
|
2½ dl
Creme fraiche eller 38%
|
|
---|---|
1 spsk
Bearnaiseessens
|
|
3 spsk
Hakkede frisk estragon
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
200 g
Groft flute
|
---|