Brioche pølsebrød
Hjemmelavede pølsebrød, de er bare super lækre. Brioche pølsebrød er noget ud over det sædvanlige, og værd at bruge tid på, hvis du er en af dem, der kan lide at bage. Skal du gå all in med opskriften på pølsebrød - så prøv denne luksusudgave.
Ingredienser
Brioche pølsebrød
|
1 dl
Kold mælk
|
|
|---|---|
|
25 g
Gær
|
|
|
5
Æg (ca. 2½ dl)
|
|
|
2 tsk
Sukker
|
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
|
550 g
Hvedemel
|
|
|
200 g
Blødt smør i mindre stykker
|
|
1
Sammenpisket æg - til pensling
|
|---|
Sådan gør du
Brioche pølsebrød
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan godt lave brioche pølsehornene uden maskine, men det er svært at opnå samme meget luftige resultat. Ælt i hånden, så meget du orker!
Brioche pølsehornene kan fryses. Lun dem inden serveringen.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1350 kJ / 323 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g |
| Protein: | 7,7 g |
| Fedt: | 17 g |
| Kulhydrat: | 34,7 g |
Lækre hjemmelavede pølsebrød. Brioche pølsebrød er noget ud over det sædvanlige, og værd at bruge tid på, hvis du er en af dem, der kan lide at bage.