Bruschetta med kakifrugt
30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Tilberedningstid: 30 min
•
Super lækker bruschetta, du kan nyde, når tomater ikke er i sæson. Kaki - eller sharonfrugt som den også kaldes - er en sød, orange frugt, der har sæson om vinteren. Den kan spises som den er eller du kan lave den til en lækker salsa med rødløg, frisk basilikum og citronsaft, som vi har gjort i denne opskrift. Serveret på ristet hvidløgsbrød og avocadocreme har du en skøn vinterversion af bruschetta med smagen af sommer.
Ny
Ingredienser
|
15 g
Smør
|
|
|---|---|
|
2 skiver
Brød
|
|
|
1
Fed hvidløg
|
Avocadocreme
|
1
Avocado
|
|
|---|---|
|
200 g
Hytteost
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Kakisalsa
|
250 g
Kaki eller sharonfrugt i tern
|
|
|---|---|
|
1
Finthakket rødløg
|
|
|
1 dl
Grofthakkede basilikumblade
|
|
|
Saft af ½
Citron
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan vælge at grille skiver af sharonfrugten, evt. på en grillpande, inden du laver den til salsa.
Næringsindhold
Energiindhold:
3770 kJ / 901 kcal
Energifordeling
| Energi | |
|---|---|
| Fiber: | 19,5 g |
| Protein: | 36,5 g |
| Fedt: | 43,3 g |
| Kulhydrat: | 91 g |