Bag et dejligt focaccia brød. Det passer godt til den lune bønnesalat.
Du kan erstatte palmekålen med grønkål. Du kan også bruge hvide bønner i stedet for butterbeans eller bruge en blanding. Der findes mange lækre typer tørrede bønner som du også kan bruge, du skal bare huske at udbløde og koge dem først. Udblødte og kogte bælgfrugter kan du portionere og opbevare i fryseren, så er de klar, når du skal bruge dem.
5361 kJ / 1281 kcal
323 kJ / 77 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4 g |
Protein: | 17 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 37,6 % | 7,2 g |
Fedt: | 45,4 % | 4 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt får kernerne ud af et granatæble.
Lille zittauerløg
|
1 |
---|---|
Fed hvidløg
|
1 |
Smør
|
15 g |
Butterbeans
|
2 dåser |
Grøntsagsbouillon
|
3 dl |
Citronskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
30 g | |
Krydderurter fx persille, basilikum og koriander (ca. 30 g)
|
2 dl |
½ dl | |
Citron
|
saft fra ½ |
Fed hvidløg
|
½ |
Palmekålsblade
|
200 g |
---|---|
Smagsneutral olie - til stegning af palmekål
|
2 spsk |
Granatæble (kernerne herfra)
|
1 |