Butter board
Butter board optræder oftere og oftere på forskellige sociale platforme. Butter board kan dele vandene, og enkelte sår tvivl om den gastronomiske berettigelse. Men vi synes at et butter board også levere en dejlig smag og et skønt skue, fx her, hvor det serveres som et klassik persillesmør med elementer af skalotteløg, citron og oliven. Et lækkert tilbehør til buffeten eller frokostbordet.
Ingredienser
Butterboard
|
200 g
Blødt smør
|
|
|---|---|
|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
|
1 dl
Sorte oliven
|
|
|
1
Finthakket bananskalotteløg
|
|
|
1 spsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
|
2 tsk
Sort flagesalt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
1
Bredbladet persille
|
Sådan gør du
Butter board
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Varier dit butter board med din yndlings krydderurt og dit favorit tilbehør. Prøv fx at blende smørret med basilikum, og server med tomater, pinjekerner og syltet rødløg. Hvis du foretrække portionsanrettet smør kan du anrette på små tallerkener eller i små skåle.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1994 kJ / 477 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 0,7 g |
| Fedt: | 52,7 g |
| Kulhydrat: | 1,9 g |