Lagkagebundende kan fryses.
20485 kJ / 4896 kcal
943 kJ / 225 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 5,6 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 47,9 % | 26,6 g |
Fedt: | 46,5 % | 11,8 g |
Hvis du har lyst til lagkagebunde med kakao.
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
2 dl
Mælk
|
|
---|---|
1
Æg
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
1 spsk
Hvedemel eller majsstivelse
|
|
1
Vaniljestang - kornene heraf
|
5 dl
Piskefløde
|
---|
4
Æggehvider
|
|
---|---|
4
Æggeblommer
|
|
175 g
Flormelis (ca. 3½ dl)
|
|
75 g
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
|
100 g
Kartoffelmel (ca. 1½ dl)
|
|
¾ tsk
Bagepulver
|
500 g
Jordbær, jordbær, blåbær, hindbær eller andre friske bær eller frugter
|
|
---|---|
100 g
Hakket lys, mørk eller hvid chokolade
|
|
50 g
Knuste makroner
|
|
2 dl
Hindbærmarmelade
|
Krymmel, sukkerkugler, chokoladeknapper, frysetørret bær, hakkede nødder og lign.
|
---|