Lagkagebundende kan fryses.
20855 kJ / 4984 kcal
960 kJ / 229 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 5,5 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 47 % | 26,6 g |
Fedt: | 47,5 % | 12,3 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Mælk
|
2 dl |
---|---|
Æg
|
1 |
Sukker
|
2 spsk |
Hvedemel eller majsstivelse
|
1 spsk |
Vaniljestang - kornene heraf
|
1 |
Æggehvider
|
4 |
---|---|
Æggeblommer
|
4 |
Flormelis (ca. 3½ dl)
|
175 g |
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
75 g |
Kartoffelmel (ca. 1½ dl)
|
100 g |
Bagepulver
|
¾ tsk |
Jordbær, jordbær, blåbær, hindbær eller andre friske bær eller frugter
|
500 g |
---|---|
Hakket lys, mørk eller hvid chokolade
|
100 g |
Knuste makroner
|
50 g |
Hindbærmarmelade
|
2 dl |
Kulørt krymmel, sukkerkugler, chokoladeknapper, frysetørret bær, hakkede nødder og lign.
|
---|