Cannelloni med spinat og svampe
45 min
Fryseegnet
•
Hjemmelavede cannelloni med spinat, svampe og tomatsauce serveret med frisk spidskålssalat. Så er der nem og lækker aftensmad til den kødfrie dag! Cannelloni er italiensk mad, når det er bedst. Velsmagende og enkelt. Har du prøvet hjemmelavede cannelloni? Prøv dem næste gang du får lyst til italiensk mad...
Ingredienser
Cannelloni
|
15 g
Smør
|
|
|---|---|
|
200 g
Champignoner i skiver
|
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
|
250 g
Optøet frossen helbladet spinat
|
|
|
1 dåse
Hakkede tomater med chili
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
1
Frisk lasagneplade (ca. 200 g)
|
|
|
1
Æggehvide
|
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
|
|
2
Store tomater i små stykker (ca. 200 g)
|
|
|
1 tsk
Stødt muskatnød
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Spidskålssalat
|
300 g
Fintsnittet spidskål
|
|
|---|---|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
|
1 spsk
Eddike
|
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
|
240 g
Groft brød
|
|---|
Sådan gør du
Cannelloni
Spidskålssalat
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis pastapladerne er lidt tørre, kan de være svære at rulle om fyldet. Læg dem i så fald på et vådt viskestykke i 2-3 min. inden fyldet fordeles herpå. Så er de lettere at rulle pænt.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
363 kJ / 87 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2 g |
| Protein: | 5,2 g |
| Fedt: | 2,7 g |
| Kulhydrat: | 10,3 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.