Champignonpesto
30 min
•
Lækker champignonpesto som passer perfekt til tapas, sandwiches eller salater.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
450 g
Rensede champignoner
|
|
50 g
Hasselnøddekerner
|
|
2 dl
Persille
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 tsk
Fintrevet muskatnød
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Tip
1.
2.
3.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2482 kJ / 593 kcal
Næringsindhold pr. 100g
425 kJ / 102 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3 g |
Protein: | 13,5 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 16,3 % | 4,1 g |
Fedt: | 70,2 % | 8,1 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.