Cheese dogs

30 min
Cheese dogs

Gourmet hotdogs har efterhånden fået mange ansigter. Her bliver den serveret med masser af umami smag i form af to slags ost, soltørrede tomater - og en pølse, selvfølgelig.

Ingredienser

Sprøde osteflager

50 g Skæreost, revet

Dressing

75 g Salatost i tern
1 dl Creme fraiche
Friskkværnet peber
4 Pølsebrød
4 Wienerpølser
75 g Semidried tomater
10 g Løgspirer, fx hvidløgsspirer

Sådan gør du

Sprøde osteflager

  • Fordel et jævnt lag revet ost på en plade med bagepapir.
  • Bag osten øverst i ovnen til den har en lys, gylden farve.
  • Løft straks osteflagen over på en bagerist og lad den køle af.
  • Knæk den i 12 små flager, så der er tre flager til hver hotdog.

Dressing

  • Blend salatosten med cremefraiche til en ensartet cremet konsistens - brug fx en stavblender. Smag til med peber.
  • Flæk pølsebrødene, så de hænger sammen i bunden og lun dem.
  • Kom pølserne i de lune brød. Top med ostecreme, tomater, løgsspirer og osteflager. Server straks.

Dressingen kan laves med blåskimmelost i stedet for salatost.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5837 kJ / 1395 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1024 kJ / 245 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 19,3 % 11,6 g
Kulhydrat: 16,3 % 9,8 g
Fedt: 64,4 % 17,8 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/cheese-dogs/