Gourmet hotdogs har efterhånden fået mange ansigter. Her bliver den serveret med masser af umami smag i form af to slags ost, soltørrede tomater - og en pølse, selvfølgelig.
Sådan gør du
Sprøde osteflager
Fordel et jævnt lag revet ost på en plade med bagepapir.
Bag osten øverst i ovnen til den har en lys, gylden farve.
Løft straks osteflagen over på en bagerist og lad den køle af.
Knæk den i 12 små flager, så der er tre flager til hver hotdog.
Dressing
Blend salatosten med cremefraiche til en ensartet cremet konsistens - brug fx en stavblender. Smag til med peber.
Flæk pølsebrødene, så de hænger sammen i bunden og lun dem.
Kom pølserne i de lune brød. Top med ostecreme, tomater, løgsspirer og osteflager. Server straks.
Dressingen kan laves med blåskimmelost i stedet for salatost.