Cheese dogs

Cheese dogs

30 min
Gourmet hotdogs har efterhånden fået mange ansigter. Her bliver den serveret med masser af umami smag i form af to slags ost, soltørrede tomater - og en pølse, selvfølgelig.

Sådan gør du

Sprøde osteflager
  • Fordel et jævnt lag revet ost på en plade med bagepapir.
  • Bag osten øverst i ovnen til den har en lys, gylden farve.
  • Løft straks osteflagen over på en bagerist og lad den køle af.
  • Knæk den i 12 små flager, så der er tre flager til hver hotdog.
Dressing
  • Blend salatosten med cremefraiche til en ensartet cremet konsistens - brug fx en stavblender. Smag til med peber.
  • Flæk pølsebrødene, så de hænger sammen i bunden og lun dem.
  • Kom pølserne i de lune brød. Top med ostecreme, tomater, løgsspirer og osteflager. Server straks.

Dressingen kan laves med blåskimmelost i stedet for salatost.

Energiindhold for hele retten:

5839 kJ / 1396 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1024 kJ / 245 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 19,2 % 11,6 g
Kulhydrat: 16,3 % 9,8 g
Fedt: 64,5 % 17,8 g

Ingredienser

Sprøde osteflager
50 g Skæreost, revet
Dressing
75 g Salatost i tern
1 dl Creme fraiche
Friskkværnet peber
4 Pølsebrød
4 Wienerpølser
75 g Semidried tomater
10 g Løgspirer, fx hvidløgsspirer
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk