Cheese dogs

Cheese dogs

30 min
Gourmet hotdogs har efterhånden fået mange ansigter. Her bliver den serveret med masser af umami smag i form af to slags ost, soltørrede tomater - og en pølse, selvfølgelig.

Sådan gør du

Sprøde osteflager
  • Fordel et jævnt lag ost på en plade med bagepapir.
  • Bag osten øverst i ovnen til den har en lys, gylden farve.
  • Løft straks osteflagen over på en bagerist og lad den køle af.
  • Knæk den i 12 små flager, så der er tre flager til hver hotdog.
Dressing
  • Blend salatosten med cremefraiche til en ensartet cremet konsistens - brug fx en stavblender. Smag til med peber.
  • Flæk pølsebrødene, så de hænger sammen i bunden og lun dem.
  • Kom pølserne i de lune brød. Top med ostecreme, tomater, løgsspirer og osteflager. Server straks.
Velbekomme!
Tip

Dressingen kan laves med blåskimmelost i stedet for salatost.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6033 kJ / 1442 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1058 kJ / 253 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 18,2 % 11,4 g
Kulhydrat: 15,7 % 9,8 g
Fedt: 66,1 % 18,9 g

Ingredienser

Sprøde osteflager
Riberhus® Stolthed Gouda 48+
50 g
Pølsebrød
4
Wienerpølser
4
Semidried tomater
75 g
Løgspirer, fx hvidløgsspirer
10 g