Cheesecake i glas
5 timer
•
Arbejdstid: 45 min
•
&format=webp)
Cheesecake i glas består af en sprød kiksebund, lækker fromage med bl.a. hytteost og øverst et flot lag hindbær med gele. En fin lille portionsdessert, der kan tilberedes i god tid eller tages med på picnic.
Ingredienser
Kiksebund
50 g
Smør
|
|
---|---|
200 g
Digestive kiks
|
Vaniljefromage
5 blade
Husblas
|
|
---|---|
4
Æggeblommer
|
|
125 g
Sukker
|
|
½
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
200 g
Flødeost
|
|
200 g
Hytteost
|
|
150 g
Creme fraiche
|
|
2
Æggehvider
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
Hindbærgelé
3 blade
Husblas
|
|
---|---|
3½ dl
Stærk drikkeklar hindbærsaft
|
|
175 g
Friske hindbær
|
Sådan gør du
Kiksebund
Vaniljefromage
Hindbærgelé
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan bruge andre bær eller frugt - og vælge en saft, der passer til i smag og farve. Vælg frisk frugt efter sæsonen.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
997 kJ / 238 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,1 g |
Protein: | 6,4 g |
Fedt: | 13,8 g |
Kulhydrat: | 22,2 g |
Relateret video
Sådan bruger du husblas
Sådan håndterer du husblas, når du skal lave fromage, cheesecake eller andet, hvor der er brugt fløde.
