Chiagrød med bagte jordbær og rabarber

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Kan man spise koldskål som hovedret...eller kan man spise chiagrød som hovedret? Det kan der siges både for og imod. Vi har sørget for, at der er godt med fyld og noget at tygge på, så du føler dig mæt, selvom du spiser et let og forfriskende måltid. Chiagrøden kan naturligvis også spises til morgenmad eller brunch.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Chiagrød

Bagte jordbær og rabarber

  • 250 g jordbær i halve
  • 500 g rabarber i 2 cm stykker
  • 100 g rørsukker (ca. 1¼ dl)

Balsamiconødder

  • 4 spsk mørk balsamicoeddike
  • 50 g hasselnøddekerner

Pynt

  • rød skovsyre

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Chiagrød

Rør yoghurt med A38, hyldeblomstsaft, chiafrø og havregryn i en stor skål. Stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst 4 timer - gerne op til 12-16 timer.

Bagte jordbær og rabarber

Fordel rabarber og jordbær i en bradepande (ca. 22 x 30 cm). Drys med sukker og bag frugterne midt i ovnen. Lad dem køle lidt af.

Balsamiconødder

Bring balsamicoeddiken i kog i en pande. Tilsæt nødderne og rist dem i ca. 2 min., eller til eddiken bliver tyk og klistret. Fordel nødderne på en tallerken, uden der rør hinanden, og lad dem køle af.

Anret den kolde chiagrød i 4 dybe tallerkener og fordel de bagte jordbær og rabarber på grøden. Drys med balsamiconødder og pynt med skovsyre.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 53,4 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag