Chili con pollo

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(30 vurderinger)

45 min

Mild og familievenlig variation af chili con carne med kylling og bønner.

Ingredienser

Antal portioner
  • 15 g smør
  • 400 g kyllingefilet i mundrette stykker
  • 1 tsk groft salt
  • 1 stort finthakket fed hvidløg
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 1 rødløg i tynde både (ca. 100 g)
  • 1 dåse brune bønner eller røde kidneybønner (ca. 420 g)
  • 1 dåse flåede tomater (ca. 400 g)
  • 1 hønsebouillon-terning
  • friskkværnet peber
  • 1 dl grofthakket bredbladet persille

Hertil

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kylling og salt i ca. 2 min. tilsæt hvidløg, chili og løg og steg i yderligere ca. 1 min. Skyl bønnerne og lad dem dryppe af i en sigte. Tilsæt bønnerne og de øvrige ingredienser - pånær persille og kog blandingen ved jævn varme i ca. 5 min. Tag panden af varmen og vend ¾ af persillen i retten og pynt med resten. Server Chili con pollo rygende varm med fraiche og nykogte ris til.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 19 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: