8793 kJ / 2102 kcal
540 kJ / 129 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 26 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 60,9 % | 19,3 g |
Fedt: | 13,1 % | 1,9 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
15 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Kyllingeinderfileter
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
2
Rødløg i tynde både (ca. 100 g)
|
|
1
Stort finthakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 dåse
Brune bønner eller kidneybønner (ca. 240 g)
|
|
1 dåse
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
|
1 spsk
Koncentreret kyllingefond
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
320 g
Basmatiris - koges (ca. 4 dl)
|