Chili con pollo

Chili con pollo

45 min
Mild og familievenlig variation af chili con carne med kylling og bønner.
https://www.arla.dk/opskrifter/chili-con-pollo/

Sådan gør du

  • Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
  • Svits kyllingen og salt i ca. 2 min.
  • Tilsæt løg, hvidløg og chili og steg i yderligere ca. 1 min.
  • Skyl bønnerne og lad dem dryppe af i en sigte. Tilsæt bønner, tomater, fond og peber - og kog blandingen ved jævn varme i ca. 5 min.
  • Tag panden af varmen og vend ¾ af persillen i retten og pynt med resten.
  • Server chili con pollo rygende varm med fraiche og nykogte ris til.
Energiindhold for hele retten:

8793 kJ / 2102 kcal

Næringsindhold pr. 100g

540 kJ / 129 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 26 % 8,3 g
Kulhydrat: 60,9 % 19,3 g
Fedt: 13,1 % 1,9 g
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser

15 g Smør
300 g Kyllingeinderfileter
1 tsk Groft salt
2 Rødløg i tynde både (ca. 100 g)
1 Stort finthakket fed hvidløg
1 spsk Finthakket rød chilipeber
1 dåse Brune bønner eller kidneybønner (ca. 240 g)
1 dåse Flåede tomater (ca. 400 g)
1 spsk Koncentreret kyllingefond
Friskkværnet peber
1 dl Grofthakket bredbladet persille
Serveringsforslag
2 dl Fraiche
320 g Basmatiris - koges (ca. 4 dl)