Chili con pollo

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(37 vurderinger)

45 min

Mild og familievenlig variation af chili con carne med kylling og bønner.

Ingredienser

Antal portioner

  • 15 g smør
  • 400 g kyllingefilet i mundrette stykker
  • 1 tsk groft salt
  • 1 stort finthakket fed hvidløg
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 1 rødløg i tynde både (ca. 100 g)
  • 1 dåse brune bønner eller røde kidneybønner (ca. 420 g)
  • 1 dåse flåede tomater (ca. 400 g)
  • 1 hønsebouillon-terning
  • friskkværnet peber
  • 1 dl grofthakket bredbladet persille

Hertil

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kylling og salt i ca. 2 min. tilsæt hvidløg, chili og løg og steg i yderligere ca. 1 min. Skyl bønnerne og lad dem dryppe af i en sigte. Tilsæt bønnerne og de øvrige ingredienser - pånær persille og kog blandingen ved jævn varme i ca. 5 min. Tag panden af varmen og vend ¾ af persillen i retten og pynt med resten. Server Chili con pollo rygende varm med fraiche og nykogte ris til.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: