Du kan variere chokoladesmag og intensitet. Prøv at eksperimentere med lys chokolade, hvid chokolade - eller mørk chokolade med orange. Du kan også smage flødeskummet til med appelsinskal og -saft.
7133 kJ / 1705 kcal
606 kJ / 145 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 11,1 % | 4 g |
Kulhydrat: | 42,6 % | 15,2 g |
Fedt: | 46,3 % | 7,6 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
¾ liter
Mælk
|
|
---|---|
50 g
Majsstivelse, fx maizena (ca. 1 dl)
|
|
2
Æg (ca. 1 dl)
|
|
4 spsk
Rørsukker
|
|
½
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
75 g
Grofthakket mørk chokolade
|
1½ dl
Piskefløde pisket til et let flødeskum
|
---|