Chokoladebudding

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Intens chokoladesmag i en fin lille portionsanrettet dessert med letpisket flødeskum som tilbehør.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • ¾ liter sødmælk
  • 50 g majsstivelse, fx maizena (ca. 1 dl)
  • 2 æg (ca. 1 dl)
  • 4 spsk rørsukker
  • ½ vaniljestang - kornene heraf
  • 75 g grofthakket mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Rør mælk og maizena sammen i en tykbundet gryde. Tilsæt æg, sukker, vaniljekorn og chokolade.
  2. Bring blandingen i kog under piskning - først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme. Blandingen skal være tyk og cremet.
  3. Hæld hurtigt cremen i en skål og derefter i 6 glas (a ca. 2 dl). Stil dem tildækkede i køleskabet i mindst 4 timer eller til næste dag.
  4. Server chokoladebuddingen med letpisket flødeskum.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8515 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,9 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 50 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag