Vaniljebudding
3 timer
•
Arbejdstid: 20 min
•
Vaniljebudding er en klassisk dansk dessert, som består af fløde, mælk, sukker, æg og vanilje. Husblas. Vi har valgt at servere lun kirsebærsauce til vaniljebuddingen, men den serveres traditionelt med frisk frugt eller bær eller med en lækker karamelsovs. Server en skøn og cremet vaniljedessert med ægte vanilje, når du vil forkæle gæsterne.
Ingredienser
Vaniljebudding
7 blade
Husblas
|
|
---|---|
3½ dl
Mælk
|
|
½
Vaniljestang
|
|
3
Æg
|
|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
3½ dl
Piskefløde
|
Kirsebærsauce
1 glas
Syltede kirsebær (ca. 350 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Kartoffelmel
|
|
2 tsk
Vand
|
Pynt
Citronmelisseblade
|
---|
Sådan gør du
Vaniljebudding
Kirsebærsauce
Du kan også servere frisk frugt og/eller karamelsauce til buddingen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10943 kJ / 2615 kcal
Næringsindhold pr. 100g
802 kJ / 192 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 8,1 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 43,5 % | 20,5 g |
Fedt: | 48,4 % | 10,5 g |
Relateret video
Sådan bruger du husblas