Vaniljebudding

Vaniljebudding

60+ min Dessert
Vaniljebudding er en klassisk dansk dessert, som består af fløde, mælk, sukker, æg og vanilje. Husblas. Vi har valgt at servere lun kirsebærsauce til vaniljebuddingen, men den serveres traditionelt med frisk frugt eller bær eller med en lækker karamelsovs. Server en skøn og cremet vaniljedessert med ægte vanilje, når du vil forkæle gæsterne.
Mere inspiration

Er du til budding er du garanteret også til creme caramel ...

Creme caramel
60+ min
Creme caramel
(3)
Velbekomme!
Serveringsforslag

Du kan også servere frisk frugt og/eller karamelsauce til buddingen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11263 kJ / 2692 kcal

Næringsindhold pr. 100g

826 kJ / 197 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 8 % 3,9 g
Kulhydrat: 42,5 % 20,7 g
Fedt: 49,5 % 11 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise