Chokoladeispinde med nøddekrymmel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Hurtige og nemme ispinde, der indbyder hele familien til at deltage i den kreative dekorering.

Ingredienser

Ca. 16 stk

Antal portioner

  • 150 g mørk chokolade (ca. 55% kakao) - smeltet
  • 75 g finthakkede hasselnøddekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggeblommer og sukker til en luftig "æggesnaps". Bring kakaomælken i kog i en tykbundet gryde og under omrøring. Tag gryden af varmen. Hæld ca. 4 dl af den varme kakaomælk over i "æggesnapsen" under omrøring. Hæld æggeblandingen tilbage i gryden. Varm blandingen ved svag varme og under omrøring i ca. 30 sek. eller til den den begynder at tykne. Cremen må ikke koge. Lad isblandingen køle let af og fyld den i isforme. Frys blandingen til is i mindst 8 timer. Ispindene vil efterfølgende have delt sig selv i en mørk og en lys chokolade del.

Dekorer ispindene med smeltet mørk chokolade og hasselnødder. Dyp dem halvt i chokolade og drys med nødder eller træk tynde chokoladestriber på isene. Find din helt egen dekoration.

Tips

Ispindene fungere også rigtig godt uden pynt, hvis det skal gå lidt hurtigt. Prøv også at skifte Matilde premium ud med Matilde mini jorbærdrik og lav dine egne jordbæris.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,5 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: