Chokoladeplade med fyld

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Smelt din yndlingschokolade og top med dit yndlingsknas - og du har en skøn plade hjemmelavet chokolade. Det er også en god måde at få brugt eventuelle rester af smeltet chokolade fra andre projekter på.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 50 g hvid chokolade
  • 3 spsk grofthakkede mandler, peanuts eller valnødder
  • 3 spsk græskarkerner og hampefrø
  • 2 spsk tranebær

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt den mørke og hvide chokolade hver for sig. Bred den mørke chokolade ud på et stykke bagepapir (ca. 20 x 20 cm). Hæld den hvide chokolade ud over den mørke og lav evt. et marmoreret mønster med en gaffel. Drys med nødder, frø og tranebær. Lad chokoladepladen stivne ved stuetemperartur.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 52 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag