Chokoladeplade med fyld

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Smelt din yndlingschokolade og top med dit yndlingsknas - og du har en skøn plade hjemmelavet chokolade. Det er også en god måde at få brugt eventuelle rester af smeltet chokolade fra andre projekter på.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 50 g hvid chokolade
  • 3 spsk grofthakket blandede nødder, fx valnødder, mandler, peanuts
  • 3 spsk blandede frø, fx græskarkerner og hampefrø
  • 2 spsk tranebær

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt den mørke og hvide chokolade hver for sig. Bred den mørke chokolade ud på et stykke bagepapir (ca. 20 x 20 cm). Hæld den hvide chokolade ud over den mørke og lav evt. et marmoreret mønster med en gaffel. Drys med nødder, frø og tranebær. Lad chokoladepladen stivne ved stuetemperartur.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag