Chokorug med skyr
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 15 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Chokorug med skyr er din go-to snack, når du skal have morgenmad på farten eller er sulten om eftermiddagen. Dejen til chokorug er super nem at lave, har kort hævetid og bages i muffinforme, Disse chokorug vendes i grofthakkede hasselnødder, men du kan også bruge mandler eller andre nødder/kerner.
Ingredienser
Chokorug med skyr
25 g
Gær
|
|
---|---|
3 dl
Lunkent vand
|
|
2 dl
Skyr naturel
|
|
200 g
Rugmel
|
|
150 g
Hvedemel
|
|
3 dl
Havregryn
|
|
1 dl
Knækkede rugkerner
|
|
100 g
Grofthakket mørk chokolade
|
|
6
Dadler i tern
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
Topping
100 g
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
---|---|
Flagesalt
|
|
Skovsyre
|
Sådan gør du
Chokorug med skyr
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan bruge mandler, pecannødder eller kerner som topping.
Chokorug kan fryses. Lad chokorug tø op på køkkenbordet eller varm dem evt. i ovn eller på brødrister.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12904 kJ / 3084 kcal
Næringsindhold pr. 100g
997 kJ / 238 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,6 g |
Protein: | 12,2 % | 7,2 g |
Fedt: | 27 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 60,8 % | 35,7 g |
