Du kan også bruge dejen til spandauere. Skær dejen ud som til cremeboller. Læg kagecreme og syltetøj på og saml de 4 hjørner. Pensl med æg inden bagningen.
Cremebollerne kan laves med mindre smør, fx 250 g i stedet for 400 g, men bollerne bliver da ikke lagdelt som wienerbrød.
22598 kJ / 5401 kcal
1302 kJ / 311 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 6,9 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 35,3 % | 27 g |
Fedt: | 57,8 % | 20,4 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
3 dl
Mælk
|
|
---|---|
2
Æg
|
|
3 spsk
Sukker
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
¼ liter
Kold mælk
|
|
---|---|
1
Æg
|
|
50 g
Gær
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
500 g
Hvedemel (ca. 8¾ dl)
|
|
400 g
Koldt smør
|
Smeltet smør
|
|
---|---|
Sukker
|