Cremet agurkesalat
Cremet agurkesalat - sprød, frisk og lækker. Her får du opskriften på en nem og hurtig agurkesalat, som smager skønt. Den består af friske agurker skåret i tynde skiver, der blandes med græsk yoghurt, finthakket dild og en smule syltelage for en frisk og syrlig smag. Hvis ikke du har syltelage, kan du sagtens bruge fx hvidvinseddike i stedet. Servér den lette og friske agurkesalat til grillretter eller måse til en ovnbagt kylling eller laks.
Ingredienser
|
1
Agurk i tynde skiver
|
|
|---|---|
|
½ dl
Yoghurt 10 %
|
|
|
½ dl
Finthakket frisk dild
|
|
|
½ spsk
Hvidvinseddike eller syltelage fra agurk eller asier
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Dild kan erstattes af frisk persille, purløg eller basilikum.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
83 kJ / 20 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0 g |
| Protein: | 1,2 g |
| Fedt: | 0,5 g |
| Kulhydrat: | 2,6 g |
Her får du opskriften på en nem og hurtig agurkesalat, som smager skønt. Den består af friske agurker skåret i tynde skiver, der blandes med græsk yoghurt, finthakket dild og en smule syltelage for en frisk og syrlig smag.