Cremet kaffekage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

45 min

Dejlig, bastant kage. Kaffebønnerne giver tyggemodstand og voksensmag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 150 g smør
  • 50 g kakaopulver (ca. 1 dl)
  • 2 æg
  • 250 g sukker (ca. 3 dl)
  • 2 spsk kaffebønner
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 dl stærk kaffe
  • 125 g hvedemel (ca. 2 dl)

Pynt

  • ½ dl chokoladekaffebønner

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret og vend kakao heri. Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Knus kaffebønnerne i en morter og vend dem i "æggesnapsen" sammen med vaniljesukker, kakaoblanding, kaffe og mel. Kom bagepapir i bunden af en springform (ca. 22 cm i diameter) og hæld dejen heri. Bag kagen midt i ovnen. Kom chokoladebønner på kagen, mens den stadig er varm. Lad den køle af på en bagerist.

Server kagen med iskoldt flødeskum.

Tip

Bag kagen ca. 5 min. mindre og få den flydende i midten - brug da pasteuriserede æg.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 175°.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 16680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,7 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 55 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag