Croissanter

Croissanter

60+ min
Det er ikke så svært at lave sine egne croissanter helt fra fra bunden - blot du er opmærksom på de faldgruber, der er. Det vigtigste, når du laver dine egne croissanter, er at holde dejen kold og samtidig ikke rulle den for hårdt ud. På den måde sikrer du de mange sprøde lag...
Velbekomme!
Tips

Hvis der under rulningen er luftbobler i dejen, så prik hul i dem, så luften kan komme ud.

Tips

Pas på ikke at trække for meget i dejen under udrulning. Du risikerer at trække hul mellem lagene.

Tips

Læg hvedemelet i fryseren mindst 2 timer inden du skal bruge det.

Frysetip

Frys dine croissanter når de er færdige med at hæve. Optø croissanterne inden de bages.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

17742 kJ / 4240 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1424 kJ / 340 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 8 % 6,7 g
Kulhydrat: 43,6 % 36,5 g
Fedt: 48,4 % 18,6 g

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise