Det er ikke så svært at lave sine egne croissanter helt fra fra bunden - blot du er opmærksom på de faldgruber, der er. Det vigtigste, når du laver dine egne croissanter, er at holde dejen kold og samtidig ikke rulle den for hårdt ud. På den måde sikrer du de mange sprøde lag...
Hvis der under rulningen er luftbobler i dejen, så prik hul i dem, så luften kan komme ud.
Pas på ikke at trække for meget i dejen under udrulning. Du risikerer at trække hul mellem lagene.
Læg hvedemelet i fryseren mindst 2 timer inden du skal bruge det.
Frys dine croissanter når de er færdige med at hæve. Optø croissanterne inden de bages.
17742 kJ / 4240 kcal
1424 kJ / 340 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 8 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 43,6 % | 36,5 g |
Fedt: | 48,4 % | 18,6 g |