Crostini med røget torsk, purløg og radiser

30 min
Crostini med røget torsk, purløg og radiser

En fin lille sommersag, der også kan laves med laks. Server crostinien som snack eller forret.

NYHED! Bestil ingredienserne hos Nemlig

Som noget nyt tester vi muligheden for at sende ingredienserne fra vores opskrifter til Nemlig. Klik på knappen nedenfor for at fortsætte.

Åben indkøbslisten

Ingredienser

20 skiver Flutes skåret tyndt
300 g Kvark, græsk yoghurt eller creme fraiche
150 g Radiser i skiver
3 spsk Fintklippet purløg
1 tsk Friskpresset citronsaft
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
150 g Røget torsk (bestilles hos fiskemanden)

Sådan gør du

  • Kom brødskiverne på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen - til de er tørre og sprøde.
  • Rør kvark, radiser, purløg, citronsaft, salt og peber sammen. Læg en skefuld af blandingen på crostinierne og kom en skive røget torsk på toppen. Pynt med purløg og finthakkede radiser.

Tips

  • Røget torsk kan erstattes med varmrøget laks.
  • Hvis kvarkblandingen er meget tyk, kan der tilsættes 1 spsk mælk.

Bagetid

  • Ca. 8 min. ved 200°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5858 kJ / 1400 kcal

Næringsindhold pr. 100g

577 kJ / 138 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 28,9 % 9,8 g
Fedt: 5,4 % 0,8 g
Kulhydrat: 65,7 % 22,3 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/crostini-med-roget-torsk-purlog-og-radiser/