Crostini med røget torsk, purløg og radiser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

30 min

En fin lille sommersag, der også kan tillaves med laks. Server crostinien som snack eller forret.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 20 skiver flutes skåret tyndt
  • 300 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 150 g radiser i skiver
  • 3 spsk fintklippet purløg
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 150 g røget torsk (bestilles hos fiskemanden)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom brødskiverne på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen - til de er tørre og sprøde.

Rør kvark, radiser, purløg, citronsaft, salt og peber sammen. Læg en skefuld af blandingen på crostinierne og kom en skive røget torsk på toppen. Pynt med purløg og finthakkede radiser.

Tips

Røget torsk kan erstattes med varmrøget laks.

Hvis kvarkblandingen er meget tyk, kan der tilsættes 1 spsk mælk.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7 g
  • Protein: 39 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 9 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag