Crostini med røget torsk, purløg og radiser
30 min
•
En fin lille sommersag, der også kan laves med laks. Server crostinien som snack eller forret.
Ingredienser
20 skiver
Flutes skåret tyndt
|
---|
300 g
Kvark, græsk yoghurt eller creme fraiche
|
|
---|---|
150 g
Radiser i skiver
|
|
3 spsk
Fintklippet purløg
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
150 g
Røget torsk (bestilles hos fiskemanden)
|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 8 min. ved 200°.
Tips
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5870 kJ / 1403 kcal
Næringsindhold pr. 100g
578 kJ / 138 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 28,9 % | 9,8 g |
Kulhydrat: | 65,6 % | 22,3 g |
Fedt: | 5,5 % | 0,9 g |