Crostini med røget torsk, purløg og radiser

Crostini med røget torsk, purløg og radiser

30 min
En fin lille sommersag, der også kan laves med laks. Server crostinien som snack eller forret.

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 8 min. ved 200°.

  • Kom brødskiverne på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen - til de er tørre og sprøde.
  • Rør kvark, radiser, purløg, citronsaft, salt og peber sammen. Læg en skefuld af blandingen på crostinierne og kom en skive røget torsk på toppen. Pynt med purløg og finthakkede radiser.
Tips
  • Røget torsk kan erstattes med varmrøget laks.
  • Hvis kvarkblandingen er meget tyk, kan der tilsættes 1 spsk mælk.
Energiindhold for hele retten:

5870 kJ / 1403 kcal

Næringsindhold pr. 100g

578 kJ / 138 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 28,9 % 9,8 g
Kulhydrat: 65,6 % 22,3 g
Fedt: 5,5 % 0,9 g

Ingredienser

20 skiver Flutes skåret tyndt
300 g Kvark
150 g Radiser i skiver
3 spsk Fintklippet purløg
1 tsk Friskpresset citronsaft
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
150 g Røget torsk (bestilles hos fiskemanden)
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk