Dadler med bacon

20 min
Dadler med bacon

Dadler med bacon bliver ofte serveret i juletiden, selv om det er en let og hurtig opskrift , der fungerr hele året. Server dine dadler i bacon som velkomstsnack, som del af en tapas buffet eller forkæl dine gæster med en lille mellemret. Dadler i bacon er en meget simpel ret, og du kan med få virkemidler hurtig pifte den lidt op, prøv fx dadler med bacon supleret med timian og/eller salatost.

Ingredienser

Dadler med bacon

10 Dadler
5 skiver Bacon

Sådan gør du

Dadler med bacon

  • Del baconskiverne på midten.
  • Læg hver baconskive tæt omkring en dadel. Sæt baconen fast med en tandstik.
  • Kom dadlerne i et ovnfast fad og bag dem midt i ovnen - til baconen er sprød i ca. 15-20 min. ved 200° - traditionel ovn.

Hvis du vil servere dadler med bacon om sommeren, så smid dem gerne en kort tur på den varme grill. Og du kan evt. give dem i lille løft i form af timian og salatost.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2454 kJ / 587 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1363 kJ / 326 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 3,8 g
Protein: 9,9 % 7,9 g
Kulhydrat: 44,8 % 35,9 g
Fedt: 45,3 % 16,7 g
https://www.arla.dk/opskrifter/dadler-med-bacon/