Estragonsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

En ægte sauce... på hjemmelavet estragonessens. Mums - til den dag, hvor nogen skal forkæles!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Estragonessens

  • 1 hakket skalotteløg
  • 10 sorte peberkorn
  • 10 friske estragonkviste
  • 1 dl hvidvinseddike

Estragonsauce

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Estragonessens

Kog løg, peberkorn og estragonstilke i hvidvinseddiken i ca. 15 min. Lad lagen køle af med krydderierne i og sigt essensen (der er ca. 1½ spsk).

Estragonsauce

Rør æggeblommer og cremefraiche sammen i en tykbundet gryde. Varm saucen op under stadig piskning til den har en cremet konsistens - den må ikke koge! Pisk det kolde smør i saucen og tilsæt salt, peber og 1 spsk estragonessens. Tilsæt estragon lige inden serveringen. Smag til.

Tip

Estragonsaucen kan lunes lige inden servering.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,5 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 3 %
  • Fedt: 91 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc, petit verdot Bordeaux, Frankrig

Medium fyldig rødvin gerne fra Bordeaux Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til bøf

Andre gode forslag