41594 kJ / 9941 kcal
386 kJ / 92 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 44,8 % | 10,2 g |
Kulhydrat: | 21,3 % | 4,8 g |
Fedt: | 33,9 % | 3,5 g |
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.
Kalkun (ca. 3⅘ kg)
|
1 |
---|
Lyst brød uden skorpe
|
50 g |
---|---|
Mælk
|
2 dl |
Finthakkede bananskalotteløg
|
3 |
Æg
|
2 |
Frisk timian
|
3 spsk |
Groft salt
|
2 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Hakket kalvekød (ca. 12% fedt)
|
700 g |
Vand
|
1¼ liter |
---|---|
Smør
|
50 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Smør - delt i 4 portioner
|
50 g |
---|---|
Bananskalotteløg i kvarte
|
12 |
Champignoner i halve
|
450 g |
Markchampignoner i halve
|
225 g |
Østershatte revet i strimler
|
100 g |
Rensede små shiitakesvampe
|
75 g |
½ liter | |
Groft salt
|
1½ tsk |
Hakket bredbladet persille
|
---|
Haricots verts
|
500 g |
---|---|
Faste kartofler
|
2½ kg |