Farseret kalkun og svamperagout

60+ min Hovedret

Farseret kalkun som vi især kender den fra USA. Farsen giver god smag og modvirker at kalkunen bliver tør. Server med svamperagout, kartofler og grønt.

Farseret kalkun og svamperagout
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

41235 kJ / 9855 kcal

Næringsindhold pr. 100g

382 kJ / 91 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 44,8 % 10,1 g
Kulhydrat: 23,1 % 5,2 g
Fedt: 32,1 % 3,3 g
Relateret video
Sådan parterer du kylling

Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.

Ingredienser