Ca. 8 min. ved 200°.
Ca. 8 min. ved 200° - traditionel ovn
Fedtebrød med romglasur er også en klassiker. Erstat da citronsaften med rom eller romessens.
Opbevar kagerne i fryseren, så undgår du at de bliver bløde.
13068 kJ / 3123 kcal
1846 kJ / 441 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 3 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 55,7 % | 60,5 g |
Fedt: | 41,3 % | 20,6 g |
Det tager kegler at servere klejner ....
Hvedemel (ca. 3¼ dl)
|
200 g |
---|---|
Kokosmel (ca. 1 dl)
|
35 g |
Bagepulver
|
¼ tsk |
Sukker (ca. 1½ dl)
|
125 g |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Koldt smør
|
125 g |
Sammenpisket æggehvide
|
1 spsk |
Flormelis (ca. 3 dl)
|
150 g |
---|---|
Kogende vand
|
1½ spsk |
Friskpresset citronsaft
|
½ spsk |
Kokosmel (ca. ¾ dl)
|
25 g |