Fedtebrød med romglasur er også en klassiker. Erstat da citronsaften med rom eller romessens.
Opbevar kagerne i fryseren, så undgår du at de bliver bløde.
13068 kJ / 3123 kcal
1846 kJ / 441 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 3 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 55,7 % | 60,5 g |
Fedt: | 41,3 % | 20,6 g |
Det tager kegler at servere klejner ....
200 g
Hvedemel (ca. 3¼ dl)
|
|
---|---|
35 g
Kokosmel (ca. 1 dl)
|
|
¼ tsk
Bagepulver
|
|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
125 g
Koldt smør
|
|
1 spsk
Sammenpisket æggehvide
|
150 g
Flormelis (ca. 3 dl)
|
|
---|---|
1½ spsk
Kogende vand
|
|
½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
25 g
Kokosmel (ca. ¾ dl)
|