Flammkuchen med løg og bacon - pizza

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(34 vurderinger)

1 timer

Flammkuchen er en specialitet fra Alsace. Det er en tynd pizza, hvor bunden er smurt med creme fraiche.

Ingredienser

Antal portioner
  • 250 g hvedemel (ca. 4 dl)
  • ½ tsk sukker
  • ½ tsk groft salt
  • 25 g smør
  • 1 æg
  • 5 spsk mælk

Tilbehør

  • 150 g feldsalat
  • 150 g icebergsalat
  • olie-eddikedressing

Sådan gør du

Sådan gør du

Tænd for ovnen og sæt en bageplade til opvarmning. Bland mel, sukker og salt i en skål. Smuldr smørret i melblandingen til den ligner revet ost. Rør æg og mælk i og ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord. Rul dejen ud til en rund plade (ca. 35 cm i diameter). Læg dejpladen over på et stykke bagepapir.

Smør fraichen ud på dejpladen - lad ca. 2 cm være fri langs kanten. Fordel løgene på cremefraichen og drys med muskatnød, salt og peber. Skær baconen i ca. 2 cm brede strimler og fordel dem oven på løgene. Træk bagepapiret over på den varme plade og bag flammkuchen med løg og bacon midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 250°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 51 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: