Flammkuchen med løg og bacon - pizza

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(38 vurderinger)

1 timer

Flammkuchen er en specialitet fra Alsace. Det er en tynd pizza, hvor bunden er smurt med creme fraiche.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g hvedemel (ca. 4 dl)
  • ½ tsk sukker
  • ½ tsk groft salt
  • 25 g smør
  • 1 æg
  • 5 spsk mælk

Tilbehør

  • 150 g feldsalat
  • 150 g icebergsalat
  • olie-eddikedressing

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Tænd for ovnen og sæt en bageplade til opvarmning. Bland mel, sukker og salt i en skål. Smuldr smørret i melblandingen til den ligner revet ost. Rør æg og mælk i og ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord. Rul dejen ud til en rund plade (ca. 35 cm i diameter). Læg dejpladen over på et stykke bagepapir.

Smør fraichen ud på dejpladen - lad ca. 2 cm være fri langs kanten. Fordel løgene på cremefraichen og drys med muskatnød, salt og peber. Skær baconen i ca. 2 cm brede strimler og fordel dem oven på løgene. Træk bagepapiret over på den varme plade og bag flammkuchen med løg og bacon midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 250°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 51 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag