Flammkuchen med løg og bacon - pizza - Opskrifter - Arla

Flammkuchen med løg og bacon - pizza

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(37 vurderinger)

1 timer

Flammkuchen er en specialitet fra Alsace. Det er en tynd pizza, hvor bunden er smurt med creme fraiche.

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g hvedemel (ca. 4 dl)
  • ½ tsk sukker
  • ½ tsk groft salt
  • 25 g smør
  • 1 æg
  • 5 spsk mælk

Tilbehør

  • 150 g feldsalat
  • 150 g icebergsalat
  • olie-eddikedressing

Sådan gør du

Sådan gør du

Tænd for ovnen og sæt en bageplade til opvarmning. Bland mel, sukker og salt i en skål. Smuldr smørret i melblandingen til den ligner revet ost. Rør æg og mælk i og ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord. Rul dejen ud til en rund plade (ca. 35 cm i diameter). Læg dejpladen over på et stykke bagepapir.

Smør fraichen ud på dejpladen - lad ca. 2 cm være fri langs kanten. Fordel løgene på cremefraichen og drys med muskatnød, salt og peber. Skær baconen i ca. 2 cm brede strimler og fordel dem oven på løgene. Træk bagepapiret over på den varme plade og bag flammkuchen med løg og bacon midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 250°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 51 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: