Flødebolle-brownies
&format=webp)
Flødebolle-brownies er en fusion mellem flødeboller og brownies. Fusionen mellem to lækkerier kan nogle gange blive til noget som er dobbelt så godt! Og det er tilfældet med fusionen mellem brownien og flødebollen. Det bløde hvide flødebolleskum klæder den mørke brownie rigtig godt - både visuelt og smagsmæssigt. Så top din brownie med flødebolleskum næste gang du vil gøre lidt ekstra ud af kagebordet.
Ingredienser
Brownie
250 g
Smør
|
|
---|---|
150 g
Mørk chokolade i små stykker
|
|
4
Æg
|
|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
3 spsk
Kakaopulver
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Flødebolleskum
¾ dl
Æggehvide (ca. 75 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Sukker
|
125 g
Sukker
|
|
---|---|
60 g
Glukosesirup
|
|
½ dl
Vand
|
Pynt
Smeltet mørk chokolade
|
|
---|---|
Frysetørrede hindbær
|
Sådan gør du
Brownie
Flødebolleskum
Sådan samler du flødebolle-brownies
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan også drysse dine flødebolle-brownies med kokos, lakrids, grønne pistaciekerner eller andre finthakkede nødder.
Brownies kan fryses - både med og uden flødebolleskum.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
22098 kJ / 5282 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1633 kJ / 390 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 4,6 % | 4,5 g |
Fedt: | 46 % | 20,3 g |
Kulhydrat: | 49,4 % | 47,4 g |
Se hvordan du laver denne lækre Flødebolle-brownies, som både visuelt og smagsmæssigt er det bedste af to verdener.
