Hvis flødeisen er hårdt frossen, så stil den i køleskabet ca. ½ time før den skal serveres. Vaflerne på billedet er mest for sjov. Du kan også servere en lille sprød kage til isen, fx en tuille.
12999 kJ / 3107 kcal
1234 kJ / 295 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 4,7 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 31,7 % | 23 g |
Fedt: | 63,6 % | 21,2 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Æg (ca. 1 dl)
|
2 |
---|---|
Akaciehonning (ca. 1½ dl)
|
200 g |
Piskefløde
|
½ liter |
Friskpresset limesaft
|
2 spsk |
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Knust rålakrids
|
2 tsk |
Finthakket mild rød chilipeber
|
1 spsk |
Hakkede friske citronmelisseblade
|
2 spsk |
Limefrugter
|
2 |
---|---|
Akaciehonning
|
2 spsk |
Grofthakkede saltede pistacienøddekerner
|
50 g |
Friske citronmelisseblade
|
---|