Hvis flødeisen er hårdt frossen, så stil den i køleskabet ca. ½ time før den skal serveres. Vaflerne på billedet er mest for sjov. Du kan også servere en lille sprød kage til isen, fx en tuille.
12721 kJ / 3040 kcal
1208 kJ / 289 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 4,8 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 32,7 % | 23,2 g |
Fedt: | 62,5 % | 20,4 g |
Server evt. isen med en omgang lækre belgiske vafler.
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
2
Æg (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
200 g
Akaciehonning (ca. 1½ dl)
|
|
½ liter
Piskefløde
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
2 tsk
Knust rålakrids
|
|
1 spsk
Finthakket mild rød chilipeber
|
|
2 spsk
Hakkede citronmelisseblade
|
2
Limefrugter
|
|
---|---|
2 spsk
Akaciehonning
|
|
50 g
Grofthakkede saltede pistacienødder
|
Citronmelisseblade
|
---|