Lakridsis
4 timer 45 min
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
Lakridsisen til alle lakridsfans. Denne lakridsis er lavet med tyrkiske peberbolsjer og lakridspulver for at få den mest intense smag af lakrids. En nem flødeis lavet uden en ismaskine.
Ingredienser
Lakridsis
10
Tyrkisk peber (bolsjer)
|
|
---|---|
4
Æggeblommer
|
|
1 tsk
Knust rålakrids
|
|
50 g
Flormelis (ca. 1 dl)
|
|
½ liter
Piskefløde
|
Pynt
Knust tyrkisk peber (bolsjer)
|
---|
Sådan gør du
Lakridsis
Ved servering af lakridsis
Du kan hælde lakridsisen i portionsforme. Skønt med et lille lager af små portioner lakridsis - og nemt at forkæle sig selv og gæster i utide.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9930 kJ / 2373 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1454 kJ / 347 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 3,5 % | 3 g |
Kulhydrat: | 22,1 % | 18,9 g |
Fedt: | 74,4 % | 29,3 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.