19414 kJ / 4640 kcal
1113 kJ / 266 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0 g |
Protein: | 6,1 % | 4 g |
Kulhydrat: | 37,8 % | 24,7 g |
Fedt: | 56,1 % | 16,9 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
Kartoffelmel (ca. 1 dl)
|
75 g |
---|---|
Bagepulver
|
1 tsk |
Æggehvider
|
3 |
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
150 g |
Æggeblommer
|
3 |
Husblas
|
6 blade |
---|---|
300 g | |
Æggeblommer (ca. 2 spsk)
|
2 |
2 dl | |
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
1 |
Sukker (ca. 2 dl)
|
175 g |
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
1 spsk |
Friskpresset limesaft
|
1 dl |
Æggehvider (ca. 4 spsk)
|
2 |
½ liter |
Friske citronmelisseblade
|
---|