Ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.
Du kan bage bunden, dagen før. Opbevar den i en lukket frysepose på et stykke stift karton. Læg først cremen imellem lige før serveringen.
15137 kJ / 3618 kcal
1465 kJ / 350 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 6,7 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 26,4 % | 22,7 g |
Fedt: | 66,9 % | 26,5 g |
Hvad med at overraske med en lækker hjemmelavet berliner?
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
Smør - smeltet
|
|
---|---|
Hvedemel
|
2
Æggehvider
|
|
---|---|
½
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
2
Æggeblommer
|
|
---|---|
125 g
Blødt smør
|
|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
1 dl
Mælk
|
|
1 dl
Hvedemel
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
150 g
Hakkede smuttede mandler
|
2 dl
Piskefløde
|
|
---|---|
1 dl
Græsk yoghurt
|
|
2 spsk
Friskpresset appelsinsaft, cognac, appelsinlikør eller anden spiritus
|