Frikadeller med hytteost og grøntsagsspaghetti

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Spaghetti på den grønne måde - her med lækre saftige frikadeller med hytteost.

Ingredienser

Antal portioner

Frikadeller

  • 300 g hakket svinekød (ca. 6% fedt)
  • ¾ tsk groft salt
  • 100 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost 1,5%
  • 2 spsk grov rasp
  • 1 finthakket skalotteløg (ca. 50 g)
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 tsk citrontimian
  • friskkværnet peber
  • 1½ spsk rapsolie

Fraichedressing

Grøntsagsspaghetti

  • 1 grøn squash (ca. 300 g)
  • 2 store gulerødder (ca. 200 g)

Pynt

  • citronskal (usprøjtet)
  • strimlede frisk basilikumblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Frikadeller

Rør det hakkede kød sejt med salt. Tilsæt hytteost, rasp og de øvrige ingredienser til en god fars. Form ca. 10 frikadeller.

Lad olien blive varm i en pande og steg frikadellerne på alle sider - ca. 15 min.

Fraichedressing

Rør fraiche sammen med citronskal og basilikum. Smag dressingen til.

Grøntsagsspaghetti

Lav tynde strimler af squash og gulerødder, brug fx et juliennejern eller en grøntsagsstrimler. Fordel dem i skåle med frikadeller, toppet med fraichedressing. Pynt med citronskræl og basilikum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: