Frikadeller med hytteost og grøntsagsspaghetti

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

Spaghetti på den grønne måde - her med lækre saftige frikadeller med hytteost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Frikadeller

  • 300 g hakket svinekød (ca. 6% fedt)
  • ¾ tsk groft salt
  • 100 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost naturel 1,5%
  • 2 spsk grov rasp
  • 1 finthakket skalotteløg (ca. 50 g)
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 tsk citrontimian
  • friskkværnet peber
  • 1½ spsk rapsolie

Fraichedressing

Grøntsagsspaghetti

  • 1 grøn squash (ca. 300 g)
  • 2 store gulerødder (ca. 200 g)

Pynt

  • citronskal (usprøjtet)
  • strimlede frisk basilikumblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Frikadeller

Rør det hakkede kød sejt med salt. Tilsæt hytteost, rasp og de øvrige ingredienser til en god fars. Form ca. 10 frikadeller.

Lad olien blive varm i en pande og steg frikadellerne på alle sider - ca. 15 min.

Fraichedressing

Rør fraiche sammen med citronskal og basilikum. Smag dressingen til.

Grøntsagsspaghetti

Lav tynde strimler af squash og gulerødder, brug fx et juliennejern eller en grøntsagsstrimler. Fordel dem i skåle med frikadeller, toppet med fraichedressing. Pynt med citronskræl og basilikum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 31 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag