Friske bær med vaniljesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Friske bær og iskold vaniljesauce. En både smuk og dejlig dessert!

Ingredienser

Antal portioner

  • 1200 g friske bær, fx brombær, blåbær, jordbær og/eller hindbær

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl bærrene og lad dem dryppe godt af i en sigte. Fordel bærrene i 8 portionsskåle.

Skyl ribsene og ryst dem lidt. Vend dem i sukker og læg dem ovenpå bærrene. Hæld lidt af vaniljesaucen ved bærrene og server resten i en lille kande ved siden af.

Pynt med citronmelisse og server.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,2 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 34 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: