Friske bær med vaniljesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Friske bær og iskold vaniljesauce. En både smuk og dejlig dessert!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 1200 g friske bær, fx brombær, blåbær, jordbær og/eller hindbær

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl bærrene og lad dem dryppe godt af i en sigte. Fordel bærrene i 8 portionsskåle.

Skyl ribsene og ryst dem lidt. Vend dem i sukker og læg dem ovenpå bærrene. Hæld lidt af vaniljesaucen ved bærrene og server resten i en lille kande ved siden af.

Pynt med citronmelisse og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,2 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 34 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag