Friske bær med vaniljesauce

Friske bær med vaniljesauce

30 min
Friske bær og iskold vaniljesauce. En både smuk og dejlig dessert!

Sådan gør du

Friske bær med vaniljesauce
  • Skyl bærrene og lad dem dryppe godt af i en sigte. Fordel bærrene i 8 portionsskåle.
  • Skyl ribsene og ryst dem lidt.
  • Vend dem i sukker og læg dem ovenpå bærrene.
  • Hæld lidt af vaniljesaucen ved bærrene og server resten i en lille kande ved siden af. Pynt med citronmelisse og server.
Mere inspiration

Sæsonen med ribs er skøn - prøv dem i denne dejlige lagkage.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6096 kJ / 1457 kcal

Næringsindhold pr. 100g

351 kJ / 84 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,4 g
Protein: 8,1 % 1,7 g
Kulhydrat: 60,1 % 12,4 g
Fedt: 31,8 % 3 g

Ingredienser

Friske bær, fx brombær, blåbær, jordbær og/eller hindbær
1200 g
Pynt
Friske citronmelisseblade