Frosne flødeterninger

2 timer 5 min
Arbejdstid: 5 min
Frosne flødeterninger

Giv din kakaomælk et ekstra twist og køl den med med disse flødeterninger. Som variation til flødeterningerne kan du fryse fløden i en bakke - så kan du pynte med frosne flødeflager.

Ingredienser

Frosne flødeterninger

1 dl Piskefløde
½ liter Kakaomælk

Sådan gør du

Frosne flødeterninger

  • Fyld en bakke til isterninger med fløde og stil den i fryseren i min. 2 timer. hæld kakaomælken i glassene og server med flødeisterninger.

Du kan også lave flødeflager i stedet for flødeterninger. Beklæd en bakke med folie, hæld fløden på og stil den i fryseren i min. 2 timer. Knæk den frosne fløde i lange flager og kom flagerne i frosne glas. Sæt glassene på bordet ved servering - og hæld kakaomælken over.

Du kan bruge flødeterninger eller flødeflager som isterninger i drinks, der indeholder fløde eller mælk. Fx bayley, white russian, tiger milk eller pinacolada.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2628 kJ / 628 kcal

Næringsindhold pr. 100g

438 kJ / 105 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 13 % 3,4 g
Kulhydrat: 32,8 % 8,5 g
Fedt: 54,2 % 6,4 g
https://www.arla.dk/opskrifter/frosne-flodeterninger/