Frosne flødeterninger
2 timer 5 min
•
Arbejdstid: 5 min
•
&format=webp)
Giv din kakaomælk et ekstra twist og køl den med med disse flødeterninger. Som variation til flødeterningerne kan du fryse fløden i en bakke - så kan du pynte med frosne flødeflager.
Ingredienser
Frosne flødeterninger
1 dl
Piskefløde
|
---|
½ liter
Kakaomælk
|
---|
Sådan gør du
Frosne flødeterninger
Du kan også lave flødeflager i stedet for flødeterninger. Beklæd en bakke med folie, hæld fløden på og stil den i fryseren i min. 2 timer. Knæk den frosne fløde i lange flager og kom flagerne i frosne glas. Sæt glassene på bordet ved servering - og hæld kakaomælken over.
Du kan bruge flødeterninger eller flødeflager som isterninger i drinks, der indeholder fløde eller mælk. Fx bayley, white russian, tiger milk eller pinacolada.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2628 kJ / 628 kcal
Næringsindhold pr. 100g
438 kJ / 105 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 13 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 32,8 % | 8,5 g |
Fedt: | 54,2 % | 6,4 g |
