Fuldkornsgrød - til baby

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Fuldkornsgrød er lækkert som både morgenmad og aftensmad. Server fuldkornsgrøden med små stykker frugt, som din baby selv kan spise med fingrene. Fuldkornsgrøden er velegnet til babyer i alderen 9-12 mdr.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Fuldkornsgrød

  • 1 spsk havregryn
  • 1 spsk speltflager
  • 1 spsk rugmel
  • 1½ dl vand
  • 3 måleskeer Baby & Me Organic® pulver tilskudsblanding 6 mdr
  • 1 tsk smør

Tilbehør

  • ½ dl blåbær - skyllede
  • ½ skrællet kiwifrugt i mundrette stykker

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fuldkornsgrød

Kom havregryn, speltflager, rugmel og vand i en tykbundet gryde. Bring grøden i kog under omrøring. Kog grøden ved svag varme, stadig under omrøring i ca. 2 min. - til grøden har en passende konsistens.

Tag gryden af varmen og rør tilskudsblanding og smør i grøden. Pynt med blåbær og kiwi. Server grøden med drikkeklar tilskudsblanding i en kop.

Variation

Brug forskellige typer af gryn og flager til grøden. Det er godt at lave en tykkere grød med lidt bid, hvilket giver din baby mulighed for at øve sig i at tygge.

Serveringsforslag

Anret frugt og bær så de fx ligner blomster - brug tynde strimler af skræl af agurk til stilke.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 897 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,7 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 35 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag