Fyldig suppe med rødder og salsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Det friske sprøde æble matcher fint den lidt stærke suppe og rodfrugterne. Brug dit favorit æble.

Ingredienser

Antal portioner

Æblesalsa

  • 2 æbler, fx granny smith
  • 1 finthakket rødløg
  • 2 dl fintklippet purløg
  • 300 g hårdtristet groft rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring suppen i kog i en tykbundet gryde og under omrøring sammen med pastinak, selleri og salt. Lad suppen koge i 6-8 min., eller til grøntsagerne er næsten møre.

Æblesalsa

Skær æblerne i fine tern og bland dem med løg og purløg.

Server suppen med æblesalsa på toppen og ristet brød ved siden af.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 65,1 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 68 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: