Fyldig suppe med rødder og salsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Det friske sprøde æble matcher fint den lidt stærke suppe og rodfrugterne. Brug dit favorit æble.

Ingredienser

Antal portioner

Æblesalsa

  • 2 æbler, fx granny smith
  • 1 finthakket rødløg
  • 2 dl fintklippet purløg
  • 300 g hårdtristet groft rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring suppen i kog i en tykbundet gryde og under omrøring sammen med pastinak, selleri og salt. Lad suppen koge i 6-8 min., eller til grøntsagerne er næsten møre.

Æblesalsa

Skær æblerne i fine tern og bland dem med løg og purløg.

Server suppen med æblesalsa på toppen og ristet brød ved siden af.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 65,1 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 68 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: