Fyldig suppe med rødder og salsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Det friske sprøde æble matcher fint den lidt stærke suppe og rodfrugterne. Brug dit favorit æble.

Ingredienser

Antal portioner

Æblesalsa

  • 2 æbler, fx granny smith
  • 1 finthakket rødløg
  • 2 dl fintklippet purløg
  • 300 g hårdtristet groft rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring suppen i kog i en tykbundet gryde og under omrøring sammen med pastinak, selleri og salt. Lad suppen koge i 6-8 min., eller til grøntsagerne er næsten møre.

Æblesalsa

Skær æblerne i fine tern og bland dem med løg og purløg.

Server suppen med æblesalsa på toppen og ristet brød ved siden af.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 65,1 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 68 %
  • Fedt: 22 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: