Fyldig suppe med rødder og salsa
30 min

Fyldig suppe med rødder og salsa

Det friske sprøde æble matcher fint den lidt stærke suppe og rodfrugterne. Brug dit favorit æble.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fyldig suppe med rødder og salsa

Det friske sprøde æble matcher fint den lidt stærke suppe og rodfrugterne. Brug dit favorit æble.

Antal portioner

Æblesalsa

  • 2 æbler, fx granny smith
  • 1 finthakket rødløg
  • 2 dl fintklippet purløg
  • 300 g hårdtristet groft rugbrød

Fremgangsmåde:

Bring suppen i kog i en tykbundet gryde og under omrøring sammen med pastinak, selleri og salt. Lad suppen koge i 6-8 min., eller til grøntsagerne er næsten møre.

Æblesalsa

Skær æblerne i fine tern og bland dem med løg og purløg.

Server suppen med æblesalsa på toppen og ristet brød ved siden af.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 65,1 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 68 %
  • Fedt: 22 %
Print