Fyldte peberfrugter - af en rest kødsauce og perlespelt
                                
                                    1 time 10 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbejdstid:  25 min
                                
                        
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Undgå madspild og brug nogle af dine gode rester til en dejlig ny ret. Fyld peberfrugter med en rest kødsauce og kogt perlespelt. Du undgår madspild, det er nemt og smager dejligt.
Ingredienser
Fyldte peberfrugter
| 
                                            
                                                    
                                                En rest kødsauce (ca. 350 g)
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    300 g
                                                Kogt perlespelt (af 160 g rå perlespelt)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2
                                                Finthakkede løg (ca. 150 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    175 g
                                                Revet tex mex ost
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 dl
                                                Grofthakket bredbladet persille
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    4
                                                Store røde peberfrugter (ca. 700 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 dåse
                                                Hakkede tomater (ca. 400 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    8 spsk
                                                Pankorasp (ca. 35 g)
                                            
                                     | 
Pynt
| 
                                            
                                                    
                                                Blade af bredbladet persille
                                            
                                     | 
|---|
Sådan gør du
Fyldte peberfrugter
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan skære en anelse af bunden af peberfrugterne (uden at lave hul), hvis de har svært ved at stå.
Bulgur kan erstattes med quina. Tex mex osten kan erstattes af Arla Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost, hvis retten skal være mindre hot.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
426 kJ / 102 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g | 
| Protein: | 5,8 g | 
| Fedt: | 3,8 g | 
| Kulhydrat: | 11 g | 
            Relateret video
            Sådan koger du pasta
            
    Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    