Fyldte rødspættefileter med spraglet salat
30 min
•

Dejlige fyldte fiskeruller og masser af grøntsager. Det hele bundet sammen af salatosten, som giver både smag og fylde til retten.
Ingredienser
Spraglet salat
6
Gulerødder i tynde strimler (ca. 400 g)
|
|
---|---|
150 g
Radiser i halve
|
|
100 g
Syltede agurker i tern
|
|
200 g
Salatost i tern - afdryppet
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
Friskkværnet peber
|
|
100 g
Babysalatblade
|
|
1 dl
Dildkviste
|
500 g
Rensede rødspættefileter
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Grofthakket frisk dild
|
|
Tandstikkere
|
|
25 g
Smør
|
Tilbehør
300 g
Ristet rugbrød
|
---|
Sådan gør du
Spraglet salat
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7299 kJ / 1745 kcal
Næringsindhold pr. 100g
396 kJ / 95 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 39,2 % | 9,1 g |
Kulhydrat: | 43,7 % | 10,2 g |
Fedt: | 17,1 % | 1,8 g |
