Fyldte rødspættefileter med spraglet salat

Fyldte rødspættefileter med spraglet salat

30 min
Dejlige fyldte fiskeruller og masser af grøntsager. Det hele bundet sammen af salatosten, som giver både smag og fylde til retten.

Sådan gør du

Spraglet salat
  • Vend alle ingredienserne sammen, bortset fra salatblade og dild. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Tag salaten ud og vend salatblade og dild i - lige inden serveringen. Smag til.
  • Læg rødspættefileterne på et spækbræt med med skindsiden opad. Dryp med citronsaft og drys med citronskal, salt, peber og dild. Rul fileterne stramt om fyldet fra haleenden. Stik en tandstikker gennem hver fiskerulle. Lad smørret blive gyldet i en pande. Brun de fyldte rødspættefileter ca. 1 min. - vend dem og brun i yderligere ca. 1 min. Steg dem færdige ved svag varme i ca. 3 min.
  • Server de varme fyldte rødspættefileter sammen med den spraglede salat og ristet rugbrød.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9392 kJ / 2245 kcal

Næringsindhold pr. 100g

511 kJ / 122 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 36,2 % 10,9 g
Kulhydrat: 33,4 % 10 g
Fedt: 30,4 % 4,2 g

Ingredienser

Spraglet salat
Gulerødder i tynde strimler (ca. 400 g)
6
Radiser i halve
150 g
Syltede agurker i tern
100 g
Salatost i tern - afdryppet
200 g
Friskpresset citronsaft
2 spsk
Friskkværnet peber
Rensede blandede babysalatblade
100 g
Hakkede friske dildkviste
1 dl
Rensede rødspættefileter
500 g
Friskpresset citronsaft
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
2 tsk
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Grofthakkede friske dildkviste
1 dl
Tandstikkere
Smør
25 g
Tilbehør
Ristet rugbrød
300 g