Fyldte rødspættefileter med spraglet salat
30 min

Fyldte rødspættefileter med spraglet salat

Dejlige fyldte fiskeruller og masser af grøntsager. Det hele bundet sammen af salatosten, som giver både smag og fylde til retten.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fyldte rødspættefileter med spraglet salat

Dejlige fyldte fiskeruller og masser af grøntsager. Det hele bundet sammen af salatosten, som giver både smag og fylde til retten.

Antal portioner

Spraglet salat

  • 500 g rensede rødspættefileter
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl grofthakkede friske dildkviste
  • tandstikkere
  • 25 g smør

Tilbehør

  • 300 g ristet rugbrød

Fremgangsmåde:

Spraglet salat

Vend alle ingredienserne sammen, bortset fra salatblade og dild. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Tag salaten ud og vend salatblade og dild i - lige inden serveringen. Smag til.

Læg rødspættefileterne på et spækbræt med med skindsiden opad. Dryp med citronsaft og drys med citronskal, salt, peber og dild. Rul fileterne stramt om fyldet fra haleenden. Stik en tandstikker gennem hver fiskerulle. Lad smørret blive gyldet i en pande. Brun de fyldte rødspættefileter ca. 1 min. - vend dem og brun i yderligere ca. 1 min. Steg dem færdige ved svag varme i ca. 3 min.

Server de varme fyldte rødspættefileter sammen med den spraglede salat og ristet rugbrød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,5 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 30 %
Print