Fyldte rødspættefileter med spraglet salat - Opskrifter - Arla

Fyldte rødspættefileter med spraglet salat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

Dejlige fyldte fiskeruller og masser af grøntsager. Det hele bundet sammen af salatosten, som giver både smag og fylde til retten.

Ingredienser

Antal portioner

Spraglet salat

  • 500 g rensede rødspættefileter
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl grofthakkede friske dildkviste
  • tandstikkere
  • 25 g smør

Tilbehør

  • 300 g ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Spraglet salat

Vend alle ingredienserne sammen, bortset fra salatblade og dild. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Tag salaten ud og vend salatblade og dild i - lige inden serveringen. Smag til.

Læg rødspættefileterne på et spækbræt med med skindsiden opad. Dryp med citronsaft og drys med citronskal, salt, peber og dild. Rul fileterne stramt om fyldet fra haleenden. Stik en tandstikker gennem hver fiskerulle. Lad smørret blive gyldet i en pande. Brun de fyldte rødspættefileter ca. 1 min. - vend dem og brun i yderligere ca. 1 min. Steg dem færdige ved svag varme i ca. 3 min.

Server de varme fyldte rødspættefileter sammen med den spraglede salat og ristet rugbrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,5 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: