Gnocchi med salciccia
30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Salsiccia er en Italiensk pølse der vinder mere og mere indpas her i Danmark. Og det med rette, for den bidrager med rigtig meget smag og umami. Derfor kan du også reducere mængden af kød. Her bliver salsiccia præsenteret i en hverdagsret, der er hurtig og nem at lave, og samtidig er så velsmagende at de Italienske Mamas vil klappe i sine hænder. Denne skønne ret serveres med gnocchi, en skøn tomatsauce og sprød fennikelsalat på toppen.
Ingredienser
|
4
Salsiccia (ca. 240 g)
|
|
|---|---|
|
6
Skalotteløg i grove stykker (ca. 250 g)
|
|
|
3
Finthakkede fed hvidløg
|
|
|
2 spsk
Tomatpuré
|
|
|
2 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
|
½ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
250 g
Cherrytomater i halve
|
|
200 g
Fennikler i tynde strimler
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
1 tsk
Olivenolie
|
|
|
1 dl
Hakket persille
|
|
500 g
Gnocchi
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan selvfølgelig også servere din salsiccia gryderet med pasta (men ikke med ris - vi er jo i Italien).
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
434 kJ / 104 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1 g |
| Protein: | 4,6 g |
| Fedt: | 4 g |
| Kulhydrat: | 12,2 g |